Met de juiste Volkswagen bedrijfswagens aan het werk.


Bent u op zoek naar degelijke en betrouwbare Volkswagen bedrijfswagens om uw wagenpark uit te breiden? Zijn de (Volkswagen) bedrijfswagens, die u nu gebruikt, toe aan vervanging? Wilt u tweedehands Volkswagen bedrijfswagens aanschaffen? Of u nu kijkt naar een Volkswagen bus om mensen te vervoeren of een VW bedrijfswagen zoekt om eenvoudig met het juiste materieel aan het werk te kunnen, de beste Volkswagen bedrijfswagens vindt u bij Kleyn.

Kleyn Vans heeft niet alleen betaalbare Volkswagen bedrijfswagens te koop staan voor u. Alle (Volkswagen) bedrijfswagens, die wij aanbieden, zijn voorzien van een heldere en transparante documentatie van de inspectie, die wij op alle (Volkswagen) bedrijfswagens uitvoeren. Dit digitale inspectierapport kunt u online nalezen voor alle Volkswagen bedrijfswagens occasions, die u interessant vindt. Om de betrouwbaarheid van de informatie die u leest te waarborgen, staan deze rapporten ook voor de Volkswagen bedrijfswagens onder controle van de Duitse TÜV. Zo garanderen wij dat de informatie over iedere Volkswagen bestelbus en andere Volkswagen bedrijfswagens echt en transparant met u wordt gedeeld.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

U kunt uw Volkswagen bedrijfswagens ook leasen.

Wist u dat het ook financieel aantrekkelijk kan zijn om uw Volkswagen bedrijfswagens te leasen? Kleyn Vans biedt u niet alleen de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy tweedehands te kopen, maar ook om een Volkswagen Transporter die te koop staat van ons te leasen.

Zo rijdt u in de Volkswagen bedrijfswagens van uw keuze, maar kunt u sparen op de kosten van uw wagenpark. Zou het leasen van de Volkswagen bedrijfswagens een slimme keuze voor uw bedrijf zijn? Onze professionals rekenen graag samen met u uit of het zich financieel loont om de Volkswagen bedrijfswagens die u op het oog heeft van ons te leasen.
Eenvoudig kopen bij Kleyn Vans
U vindt uw wagen op onze site.
  U bestelt online of via:
          telefoon, 
          skype of
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw bestelbus op
Of wij zetten hem op transport.


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn