Kentekens en documenten


Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt uw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd. Door onze wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend begeleiden bij het invoeren, registeren en verschepen van voertuigen naar vrijwel elk land ter wereld. Wij verzorgen de benodigde export- en transportdocumenten.

Rijksdienst voor het Wegverkeer


Kleyn Trucks heeft diverse erkenningen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Met de bevoegdheid ‘Tenaamstelling Voertuigen’ kunnen wij na verkoop van een voertuig het Nederlandse kenteken op naam van de nieuwe eigenaar zetten. Als u aan ons een Nederlands voertuig verkoopt, ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Hiervoor heeft Kleyn Trucks de bijbehorende certificaten ontvangen. Ook de uitvoering van de Algemene Periodieke Keuring (APK) en het inbouwen en repareren van tachografen door onze werkplaats vallen onder de erkenning van de RDW.

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) ziet er op toe dat alle voertuigen op de openbare weg voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten. De RDW is tevens de beheerder van de basisregistratie van voertuigen in Nederland. In deze registratie staan voertuiggegevens en de gegevens van de eigenaar/houder. Deze overheidsinstantie stelt strikte eisen aan bedrijven in de voertuigbranche voor de uitvoering van bepaalde activiteiten. Dit wordt periodiek gecontroleerd door een bedrijfsinspecteur van de RDW.
 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn