Een nieuwe Renault Master kopen kan voordeliger dan u denkt!


Wilt u een Renault Master occasion kopen of een nieuwe of gebruikte Renault Master leasen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben altijd meerdere Renault Master te koop. Dit model Renault zijn zeer in trek in verband met de betrouwbaarheid van de wagens en het lage brandstof verbruik. En als tweedehands bestelauto is een Renault Master prijs-vriendelijk!

Review door een Renault dealer met diverse gebruikte Renault bedrijfswagens

De Renault Master is een bedrijfswagen die zeer robuust is maar ook een enorm rijplezier verschaft. De ruime en professioneel ogende cabine van de Renault Master biedt u een comfortabele en veilige werkomgeving die u alles biedt om uw productiviteit te verbeteren.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Voornamelijk de nieuwe Renault Master 2012 en 2013 modellen komen zeer goed uit de bus bij een review. Onze eigen test als Renault dealer en dealer van meerdere andere merken, omvat meerdere Renault Masters. Stuk voor stuk zagen wij dat deze bestelwagens voldoen aan de eisen van elk beroep. De Renault Master bestelwagen is standaard erg zuinig in verbruik. Wij horen vaak van onze klanten dat de Renault Master weinig problemen geven. Het is een goed uitziende bus die lekker meekan in verkeer. Voor de zelfstandige ondernemers een echt werkpaard wat ruimte betreft met een goede wegligging.

Daar wij onze wagens voor verkoop allemaal een grondige technische inspectie geven weten wij ook wat de staat van iedere auto is die bij ons inde showroom staat. U weet bij ons wat u koopt mocht u in de toekomst een APK nodig hebben of een service beurt nodig hebben is dat bij ons geen probleem maar ook bij andere dealers kunt u gerust terecht want de Renault Master onderdelen zijn gemakkelijk te verkrijgen i.v.m. de samenwerking met Opel en Nissan bij dit model.

Een Renault Master kopen met dubbele cabine of enkele cabine?

Iedere ondernemer werkt op zijn eigen manier en heeft andere behoeftes. Zo kan het zijn dat u een bestelbus nodig heeft met een dubbele cabine in verband met het aantal personen dat u vervoert of dat u een bestelbus met extra laadruimte nodig heeft in verband met de grootte van de lading. De Renault master afmetingen en laadbakruimte zullen u versteld doen staan. Ook het gewicht dat een dergelijk tweedehandse Renault kan hebben in combinatie met de trekkracht is enorm.

Wilt u dit ervaren? Kom dan even langs voor een proefrit. Wij zullen u diverse merken en types bedrijfswagens tonen met van elk merk ieder voordeel en nadeel. U hoeft dus niet bang te zijn dat ons advies gekleurd is doordat wij dealer zijn van één merk.

Een Renault Master kopen of een Renault Master leasen?

Wanneer u een bestelbus wilt aanschaffen zijn er nogal wat vragen die u moet beantwoorden om te kijken wat voor u de beste opties zijn. Wat is uw budget? Kunt u daarvoor beter een nieuwe bedrijfswagen of een gebruikte bedrijfsauto kopen. Of is het niet handiger om een bedrijfswagen te leasen met een financial lease oplossing? Laat ons u helpen om een Renault Master lease of aankoop te realiseren. Wij helpen u vrijblijvend en gratis met advies op maat.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn