Erkend, vakkundig en altijd een uitgebreide inspectie!


Kleyn Vans onderscheidt zich door vakkundige technische dienstverlening. Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. U weet dus precies wat u koopt. Bekijk gelijk even onze online voorraad met inspectierapporten.

In onze werkplaats kunt u terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) en exportkeuringen. Ook zijn wij bevoegd om airco’s en koelmotoren te repareren en bij te vullen. Met onze expertise en zware hijsmiddelen kunnen wij meerdere bestelbussen op een vrachtwagen of oplegger laden. Zo kunt u goedkoop en efficiënt meerdere bestelbussen vervoeren.

Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt uw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd. Wanneer u aan ons Nederlands voertuig verkoopt, ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs. Wij nemen u al dit werk uit handen. Kleyn Vans heeft de hiervoor benodigde erkenningen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Deze overheidsinstantie stelt strikte eisen aan bedrijven in de voertuigbranche voor de uitvoering van bepaalde activiteiten. Ook de uitvoering van de Algemene Periodieke Keuring (APK) valt onder de erkenning van de RDW.


 
Over Kleyn Vans 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn