Mercedes Benz, een lange geschiedenis een goede koop!


De Mercedes Benz bedrijfswagens bestaan al meer dan 100 jaar. De wagens van nu zijn het resultaat van een jarenlange geschiedenis en een fusie van de Daimler-Motoren-Gesellschaft en Benz & Cie. Dat Mercedes Benz bedrijfswagens altijd in trek zijn, is niet voor niets. De kwaliteit van de wagens is erg goed ongeacht of het een nieuwe Mercedes Benz bedrijfswagen betreft of een tweedehands Mercedes Benz bedrijfswagen.

Wij hebben voor u een leuk aanbod samengesteld van de beste tweedehands Mercedes Benz bedrijfswagens die op de markt te koop of te lease zijn.Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Mercedes Benz expertise

U zal ontgetwijfeld één of meerdere vragen hebben over de mogelijkheden van ieder model wanneer u op zoek bent naar een passende gebruikte Mercedes Benz bedrijfswagen. Vraag het gerust aan onze verkopers. Zij zijn stuk voor stuk kenners en experts van de Mercedes bedrijfswagens of de andere merken die wij in onze voorraad hebben.
Één van onze tevreden klanten


 
De heren Kees en Bert van Pelt, directeur/eigenaar Aannemersbedrijf K&B van Pelt:

“Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Materialen en het geleverde werk moeten gewoon goed zijn, dat geldt ook voor de bestelwagen waarmee wij onze klanten bezoeken. Kleyn Vans begrijpt dat en leverde de bus die bij ons past.”


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn