Achtergrondinformatie Kleyn Vans


Wie zijn wij?


De bestelbus die u zoekt, voor de beste prijs

Kleyn Vans is wereldwijd een van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bestelbussen. Hier kiest u uit een steeds wisselende voorraad van ruim 500 tweedehands voertuigen. Dankzij ons wereldwijde in- en verkoopnetwerk komen er wekelijks 60 bestelbussen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese en Aziatische merken, bouwjaren en prijsklassen. Door jarenlange ervaring weten de inkopers bij Kleyn Vans als beste wat u als klant zoekt en kopen ze gericht in. Bij ons slaagt u dus altijd. Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. U weet dus precies wat u koopt. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.

Laat de feiten spreken
  • Bij Kleyn Vans koopt een groot aandeel vaste klanten.
  • We handelen al ruim 90 jaar in gebruikte voertuigen.
  • Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een controle onder toezicht van TÜV.
  • Het testrapport wordt bij de bestelbus meegeleverd.
  • In 2015 verkochten wij aan klanten in ruim 150 landen.
  • Onze website is geschreven in dertien talen en onze verkopers spreken de taal van de klant.
  • We nemen alle klachten serieus. Als er sprake is van grote, niet vermelde gebreken zullen we (een deel van) de reparatiekosten vergoeden.
  • Onze medewerkers zetten dagelijks voertuigen op transport naar bestemmingen wereldwijd en regelen de bijbehorende papieren.
Erkend, vakkundig en altijd een uitgebreide inspectie!

 

Kleyn Vans onderscheidt zich door vakkundige technische dienstverlening. Elke bestelbus krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. Zo bepalen wij de waarde en de verkoopprijs. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. U weet dus precies wat u koopt. Bekijk gelijk even onze online voorraad met inspectierapporten.

In onze werkplaats kunt u terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) en exportkeuringen. Ook zijn wij bevoegd om airco’s en koelmotoren te repareren en bij te vullen. Met onze expertise en zware hijsmiddelen kunnen wij meerdere bestelbussen op een vrachtwagen of oplegger laden. Zo kunt u goedkoop en efficiënt meerdere bestelbussen vervoeren.

Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt uw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd. Wanneer u aan ons Nederlands voertuig verkoopt, ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs. Wij nemen u al dit werk uit handen. Kleyn Vans heeft de hiervoor benodigde erkenningen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Deze overheidsinstantie stelt strikte eisen aan bedrijven in de voertuigbranche voor de uitvoering van bepaalde activiteiten. Ook de uitvoering van de Algemene Periodieke Keuring (APK) valt onder de erkenning van de RDW.


Ervaren & innovatief

Kleyn handelt al sinds 1919 in gebruikte voertuigen. Om zo lang succesvol te zijn, moet een bedrijf innovatief en proactief zijn. Wij zijn een bedrijf dat enthousiast gebruik maakt van moderne communicatiekanalen zoals webcams, twitter, youtube en e-mailmarketing. Al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw wordt er bij Kleyn Trucks milieubewust gewerkt. Ook nu nog wachten we niet af tot we door regels verplicht worden om schoon en veilig te werken maar nemen we op voorhand onze verantwoordelijkheid. Op milieu en veiligheid wordt niet bezuinigd!

 

Milieu en veiligheid

 

Werkplaats en stackenKerngegevens


Kleyn Group B.V.

Vestigingsadres:

 
Industrieweg 2
4214 KZ Vuren
Nederland

Oprichtingsjaar: 1919
Bestuurder: Dhr. D.F. Nijssen
Verkochte voertuigen per jaar: 8250
Omzet 2008: € 143 miljoen
Aantal werknemers: 99

BTW/VAT Kleyn Trucks B.V.: NL0046.76.841.B.01
BTW/VAT Kleyn Vans B.V.: NL8079.01.337.B01

KvK / Chamber of Commerce Kleyn Group B.V.: 11017436
KvK / Chamber of Commerce Kleyn Trucks B.V.: 11013784
KvK / Chamber of Commerce Kleyn Vans B.V.: 11044363

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn